Picaro

Fent voltak azok, de valami szerverhiba folytán eltűntek...
Amint lesz egy kis időm, pótolom, természetesen.

2013. június 24. 14:38

FeHér ElepHánt

A kritikák 201-ben véget érnek...
Azóta azóta volt pl. egy Csárdádkirálynő...
Tegnap pedig ez a sárkányos Tsoda!!!

2013. június 20. 11:55

Tamás

Sziasztok!

Szeretnék gratulálni a múlt heti nyomorultak előadáshoz! Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen kaliberű történet így képes megélni egy ekkora színpadon, de egyszerűen bámulatos amit kihoztatok belőle.

Le a kalappal!

2011. február 21. 09:21

Nagy József

Olvastam a nyomorultak kritikát, de be kell valljam nem értek egyet vele. A családommal a bemutatót láttuk, és nagyon tetszett az egész úgy ahogy van. Úgy gondolom, Hugo könyvét ennél jobban nem lehetne megcsinálni, nem véletlen, hogy csak egy musicalt sikerült ezen kívül összehozni belőle. Amit a dalok adnak el, semmi más. A picaro előadásából nekem egy az egyben visszajött a könyv hangulata.

2011. február 13. 10:57

Nikolett

Kedd este egészen újszerű élményt tapasztalhattunk az Eötvös utcában! Mindenkinek csak ajánlani tudom a 14 karátos autót.

2011. január 15. 14:51

Picaro

Nemsokára tudni fogja.
És akkor ideírja.
Remélem.
Egyébként valamikor januárban.

2010. november 27. 05:10

malacka

Hali!

Tudja valaki mikor lesz megint 14karátos?

2010. november 26. 23:13

csortosgyula

cSATLAKOZOM az előttem szólóhoz

2010. november 26. 11:17

Nemes Gyöngyi

Kedves Társulat! Nagyon szépen köszönjük a kellemes csütörtök estét.
Nagyon jól szórakoztunk és jól éreztük magunkat. Igazán századfordulós hangulatban volt részünk, és gratulálunk a Társulat Színészeinek, hisz nem kis feladat volt másfél órán át, szünet nélkül - pörgő ritmusban ilyen tökéletes teljesitményt nyujtaniuk.
Egy nagyon pici hozzászólásom lenne, ami elsősorban a rendezéshez szól. Lehet ez nálam szakmai ártalom, de még tökéletesebb hangulatot tudnának kelteni, ha diszletként a két retro stilusu széket két Thonett-re, a négyszögletes asztalt kerekre, v. oválisra, a ruhafogast szintén Thonett-re vagy hajlitottra tudnák lecserélni. Hisz a jelmezek, illetve egyéb kis kellékek (telefon, lámpa, reggeliző teriték/ egyértelmüen utalt a korszakra. Igy nem gondolhattam, hogy ezzel a retro búrorzattal valamilyen kontrasztot akartak számomra üzenni. Szerintem bármelyik nagyobb színház, akikkel Önök kapcsolatban állnak szivesen segitenek kölcsönzés szintjén a bútorok beszerzésében.

Még egyszer nagyon szépen köszönjük a kedves meghívást, az igényes szép előadást, akár a személyre szóló jegyek átadásának módját, ami szintén nagyon elegánsan történt.

2010. november 26. 09:51

Zozo

Szevasztok! Király volt a tegnapi Ugarzulu!!! Rögtön szóljatok mikor lesz a következő, vinném a haverokat is!

2010. november 25. 15:24


Új hozzászólás
Név :
E-mail (nem jelenik meg) :
Szöveg :
Ellenőrző kód :Iratkozzon fel hírlevelünkre: